Privacyverklaring

Privacyverklaring Oktober 2020

Je wilt je ook online vrijelijk kunnen bewegen
Bedankt voor je bezoek aan mijn website. Bij interesse kun je een aanvraag doen voor een sessie/healing. Daarbij laat je online sporen na en/of persoonlijke gegevens achter.

Dat vraagt om bewust informeren en beveiligen
Als ondernemer ben ik verplicht je te informeren over de omgang met je persoonsgegevens. Wat er mee gebeurt, met welk doel en hoe ze worden bewaard en beveiligd. Dat staat verwoord in deze Privacyverklaring.

Je gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld.
Uiteraard! Als jij een sessie/healing of informatie aanvraagt gebruik ik je gegevens alleen voor dat doel. Ik gebruik dan alleen je e-mailadres of telefoonnummer om contact met je op te nemen. De persoonlijke toelichting die jij er eventueel bij vermeldt, verlaat mijn mailbox niet.

Over welke persoonsgegevens gaat het precies?|
Doordat jij de website bezoekt en/of telefonisch of per mail contact maakt en/of gebruik maakt van mijn diensten, worden jouw persoonsgegevens verwerkt: voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres en je IP adres. ( Het adres vanaf waar de website is bezocht, oftewel de gebruikte internetverbinding.)

Waarom worden persoonsgegevens opgevraagd?
Om contact met je op te kunnen nemen, je mails te kunnen sturen met op jou gerichte informatie en voor een eventuele factuur. (De belastingdienst eist naam en adres op de factuur.) Alle informatie die je per mail deelt, sla ik zo nodig, zorgvuldig op. Telefonisch gedeelde informatie wordt niet schriftelijk vastgelegd. Als een gesprek, met toestemming, opgenomen wordt, dan wordt deze na aan jou toegezonden te zijn in mijn bestand gewist.

Wat gebeurt er niet met je gegevens?
Je gegevens worden niet verkocht aan anderen. Ze worden ook niet gebruikt om uitgebreide bezoekersprofielen samen te stellen, noch voor besluitvorming op basis van geautomatiseerde verwerking. ( Dat wil zeggen, door computerprogramma’s of -systemen zonder tussenkomst van een mens.)

Worden je gegevens met derden gedeeld?Ja, uitsluitend als dat noodzakelijk is vanwege wettelijke verplichtingen of een gerechtvaardigd belang zoals redelijke bedrijfsvoering:

– bank, vanwege verwerking van betalingen
– belastingadviseur, vanwege inzage facturen met adresgegevens
– webhoster, voor de opslag van gegevens uit contactformulieren
– Google analytics, voor de analyse van bezoekgegevens van de website

Met deze ‘verwerkers’ zijn verwerkingsovereenkomsten gesloten.

Wat gebeurt er terwijl je surft?
Technische- en functionele cookies worden gebruikt om mijn website naar behoren te laten functioneren en het gebruiksgemak te garanderen.

Cookies – laat ze voor je werken
Een cookie is een klein en eenvoudig tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen op je computer of mobiele apparaat. Via de instellingen van je internetbrowser kun je je afmelden voor cookies, (niet meer opslaan) alle eerder opgeslagen informatie verwijderen en een melding laten geven bij verzending van een cookie. Let er wel op dat sommige websites minder goed kunnen functioneren als je alle cookies uitschakelt.

Je gegevens zijn goed beveiligd
Ik neem de bescherming van je gegevens serieus. Je gegevens worden online opgeslagen (in de cloud) en met passende en doelmatige, technische maatregelen beveiligd.

Hoe lang blijven je gegevens bewaard?
Niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor je gegevens worden verzameld. Concreet: de gegevens van bestaande cliënten worden niet langer bewaard dan twee jaar na afloop van de laatst genoten sessie. Of eerder als hier om gevraagd wordt. Er is een uitzondering: net zoals elke ondernemer ben ik wettelijk verplicht mijn administratie, inclusief facturen met adresgegevens, zeven jaar te bewaren.

Klopt er iets niet, wil je je gegevens inkijken of laten verwijderen?
Neem contact op en ik maak het voor je in orde, uiterlijk binnen vijf werkdagen. Mocht je er aanleiding toe zien, dan kun je bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens en/of een klacht indienen bij De Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens.

Heb je tips, vragen of andere feedback?
Neem ook dan contact op met mij.

Ineke Dane
Roveniuslaan 7
7581 DP Losser

KvK 80022391.
T: +31 06 17 220 157

E: info@inekedanedeheelmakerij.com
W: www.inekedanedeheelmakerij.com

Dank je wel voor het lezen.

Hartelijke groet,

Ineke

Roveniuslaan 7 - 7581DP Losser info@inekedanedeheelmakerij.com - +31858885351+31858885351- KVK 80022391
Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site